Storitve

Analiza barvne površine

 

Avtomobil nas pogosto razočara zaradi napak na barvi, ki so se oblikovale skozi čas. Nastanejo naključne globoke praske in madeži od iztrebkov ptic, halogrami, razni vrtinci ter druge drobne praske. Te napake najpogosteje nastanejo z nepravilnim pranjem avtomobilov v avtomatiziranih avtopralnicah ali preprosto zaradi pomanjkanja nege ali oskrbe avta, kot tudi naravnega procesa staranja.

Osupnili boste nad korekcijo barve, ki jo lahko naredimo za vas. Opazna je razlika, ko je avto videti utrujen in star, ali pa svež, kot da je ravno iz tovarne.

Z uporabo najsodobnejše tehnologije testiranja barve najprej analiziramo barvano površino, nato pa z uporabo najnovejših tehnologij odpravimo nepopolnosti in dosežemo, da lak spravimo do osupljivih rezultatov.

 

Pregled pred obdelavo

 

Nujno je, da temeljito pregledamo karoserijo pred in med samim postopkom popravkov barve. Ali je praska velika ali majhna, smo v celoti opremljeni z vsemi merilniki lakov za globino barve ter drugimi merilniki.

 

Korekcija laka in poliranje

 

Korekcija laka in pomladitev

 

Z uporabo sodobnega testiranja barve ocenimo lakirano površino, nato pa z uporabo najnovejših tehnologij odpravimo vse nepopolnosti ter dosežemo osupljive rezultate. Da bi dosegli popoln zaključek na vašem vozilu je nujno, da površinski premaz, ne vsebuje nobenih nepravilnosti. Morda mislite, da je vaš lak v dobrem stanju, vendar ko naredimo podrobnejši pregled na neposredni sončni svetlobi pogosto vidimo halograme, oksidacijo, madeže ptičjih iztrebkov in druge naključne praske na vašem vozilu.

Odstranitev teh nepravilnosti varno in učinkovito pomeni s čim bomo nadaljevali pri postopku popravljanja laka. V večini primerov je rezultat boljši, kot pri popolnoma novem vozilu. Vse te zaščite se uporabljajo tudi pri popolnoma novih vozilih.

Pri celotnem posegu se vmesno delajo meritve na različnih delih laka in s tem se ugotovi, če je bil že kakšen del vozila korekcijsko popravljen. Ko se lak obdeluje ne prihaja do nikakršnega stanjševanja, ravno nasprotno, vaš lak postane bolj prožen in zaščiten.

 

Storitve za zunanjost

 

Pri vseh storitvah uporabljamo samo vrhunske materiale, kot so: voski, tesnila, čistila in balzami. Uporabljamo samo materiale, ki so izbrani izrecno iz naše firme in so predmet dolgoletnih preizkušanj. Ena od naših prednosti je najbolj ekskluziven, prestižen in najboljši naravni vosek na svetu Carnauba. Carnauba vosek ščiti lak, kot noben drugi material.

 

Storitve za notranjost

 

Pomembno je, da je vaše usnje v avtu čisto in dobro negovano. Imamo izkušnje na najboljših in najbolj občutljivih površinah v avtomobilski industriji. Pomembno je, da se uporablja ustrezne izdelke za vzdrževanje, tako pri usnju kot pri tekstilu.

 

Detajlno notranje čiščenje traja nekaj ur in stane povprečno 170 eur in vključuje:

 • zunanje pranje
 • brisanje, sesanje
 • pepelniki se izpraznijo in operejo
 • čiščenje stropa s posebnimi čistili in orodji
 • kemično čiščenje tepihov
 • kemično čiščenje preprog
 • osvežitev tepihov in preprog
 • globoko čiščenje usnja ter ohranjevanje le tega
 • mazanje usnja
 • poliranje lesa z voski
 • poliranje ogljikovih vlaken ter mazanje z voski
 • celotno očiščenje, poliranje in zaščita kroma
 • vsa okna, vzratno ogledalo ter oba kozmetična okna obrisana ter pregledana pod vsemi koti
 • vsa pvc prozorna okna obrisana in zaščitena s posebno pasto, ki ne pušča sledov
 • vsa plastika očiščena in zaščitena mat
 • vsa gumijasta tesnila namazana s posebnim oljem

 

Ročno pranje in poliranje avta

 

Vzdrževanje in paketi

 

Ker ima vsak človek različne potrebe in s tem tudi različno razporejen čas, vam ponujamo različne pakete, ki so časovno omejeni ali pa omogočajo kasnejše časovno pranje vozila. To pomeni, da se zmanjša pranje vozila in s tem prihrani vaš čas.

Ponujamo letno vzdrževalne pakete, ki vam bodo pomagali, da boste imeli avto lep in negovan skozi vse leto. To pa bo tudi v pomoč pri kasnejši prodaji vašega vozila.