STROŠEK POSTAVITEV NOVE SPLETNE STRANI ZA PODJETJA

NAROČNIK IZDELAVE SPLETNE STRANI: Boris Horvat s.p. Ljubljana

Postavitev spletne strani za podjetja

Postavitev spletne strani cena predstavlja pri naročniku postavko investicija in strošek, ki no moral v določenem času prinašati koristi –povpraševanja ali naročila za podjetje. Stroški postavitve spletne strani so določeni z zahtevnostjo projekta postavitve spletne strani, uporabo unikatnega dizajna ali uporaba dizajna iz knjižnice vsebin. Spletna stran podjetja katerega dejavnost je oddajanje vozil , plovil , ali druge storitve, ki zahtevajo rezervacijo produkta ali storitve vsebujejo elemente kot so koledar, rezervacije izbor izdelka in njegovo razpoložljivost v določenem terminu. Za to se je uveljavil izraz booking izdelka , hotela , storitve. Elementi, ki imajo pomemben vpliv na ceno spletne strani so konfiguratorji izdelkov, animacije in druge vizualna orodja, ki potencialnemu kupcu pomagajo k lažji izbiri in posledično k večjemu nakupu.

Vsisi
 
The Cleaner

Želite da vaše vozilo zasije kot novo ?

V podjetju Boris Hrovat s.p. so specializirani za nego vozil tako za notranje čiščenje kot zunanje poliranje in skrb za vozilo. Globinsko in kemično čiščenje vozil, ki da notranjosti vozila nov sijaj, vonj in prijetnost bivanja. Tako tkanine kot usnje dobijo nazaj svoj sijaj , odpravijo se nezaželeni madeži in se poskrbi, da je vozilo kemično in globinsko očiščeno od stropa do tal . Po izkušnjah in predlogih podjetja bi vozila ki imajo povprečno letno rabo potrebovali od dva do trikrat letno temeljito čiščenje. Všteto je kemično in globinsko čiščenje za notranjost ter poliranje vozila za povrnitev sijaja in zaščito karoserije.

 

Vas zanima postavitev nove spletne strani za podjetje ?

Nove spletne strani bi morale biti kot dodatni zagon k povečanemu povpraševanju in še bolj izoblikovani podobi podjetja v svetu. Spletna stran podjetja je kot obraz in osebna izkaznica za vse tiste iskalce, ki to podjetje še ne poznajo. Kako bo naključni obiskovalec zaznal podjetje, ga ocenil ali je zaupanje vredno ali pa še eno iz med mnogih, za katerega je škoda zapravljati čas. Žal je tako, da če nimamo nekih drugih informacij o podjetju si njegovo sliko ustvarimo po predstavitvi podjetja na spletu ali ceni njegovih izdelkov ali storitev.

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si
www.internetni-marketing.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani Deveta vasIzdelava spletne strani EPRIMIzdelava spletne strani Rolete KosecIzdelava spletne strani ILD groupIzdelava spletne strani NK HrastnikIzdelava spletne strani A-les Kuhinje

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.